avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... avize punct de lucru
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

avize punct de lucru

Buna Seara,

Intentionez sa deschid o firma cu principala activitate "creatie artistica", cod CAEN 9003. As vrea stiu ce avize am nevoie pentru functionarea punctului de lucru si de la ce institutii se obtin, eventula cu mentionarea prevederilor legale. Precizez ca se vor poduce lucrari de arta din domeniul graficii, picturii si sculpturii in lemn. Cred ca m-ar ajuta mult si o directionare catre o sursa de informare pe subiect.
Cel mai recent răspuns: woody2013 , utilizator 17:39, 10 Aprilie 2013
Cititi Legea Nr. 359 din 8 septembrie 2004 privind simplificarea formalităţilor la înregistrarea în registrul comerţului a persoanelor fizice, asociaţiilor familiale şi persoanelor juridice,
înregistrarea fiscală a acestora, precum şi la autorizarea funcţionării persoanelor juridice, cu modificările şi completările ulterioare si daca aveti neclaritati reveniti cu intrebari.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si capele, ... (vezi toată discuția)