avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construirea soproanelor,magaziilor,etc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construirea soproanelor,magaziilor,etc

in 2009 am construit peste un cotet de porci din boltari,un sopronpa stalpi de lemn,capriori si cu pereti de scandura-blana,acoperita cu tigla,si jos placa de beton,,fara temelie,trebuie autorizatie,dupa 4 ani ma mai amendeaza cineva?am alta satra-sopron pe furci-stalpi de lemn ingropati,pereti de scandura-blana,acoperita cu tigla,constructie din 2012,tot fara autorizatie,ma amendeaza cineva?...gard facut in 2009 pe teava de fier,plasa impletita,si jos temelioara de cca 25 cm.fara autorizatie,se prescrie amenda?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:22, 10 Aprilie 2013
In caz ca va reclama cineva si acel cineva demonstreaza ca dvs. ati ridicat constructia, se poate sa primiti amenda......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)