avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare Legea 350/2001 modificata in 2011 Art. 31 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare Legea 350/2001 modificata in 2011 Art. 31 indice1 aliniat.3

Buna ziua, care este interpretarea juridica a textului de mai jos?

Legea 350/2001 modificata in 2011 Art. 31 indice1 aliniat.3:
(3) În cazul parcelelor cu geometrii neregulate, incompatibile cu structura şi parametrii zonei proiectaţi prin documentaţiile de urbanism sau amenajare a teritoriului, schimbarea regimului juridic, economic sau tehnic al terenului, potrivit legii, poate fi condiţionată de modificarea limitelor parcelelor respective, cu acordul proprietarilor, prin reconfigurarea acestora pe baza unui plan urbanistic zonal, aprobat potrivit legii, cu actualizarea ulterioară a planului cadastral al Oficiului de cadastru şi Publicitate Imobiliară, respectiv a evidenţelor de carte funciară.

Dupa interpretarea mea, modificarea limitelor de proprietate prin PUZ poate fi facuta doar cu acceptul proprietarilor. Ma insel?

Multumesc

Alte discuții în legătură

P.u.z. legal sau ilegal? ceparudaniel ceparudaniel Buna ziua, sunt posesorul unui teren de 350 m2 pe care vreau sa construiesc o casa P+M dar cand am ajuns la primarie mi s-a spus ca in acea zona sunt prevazute ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit AFANFANA AFANFANA In anul2006 un vecin face cadastru propietati sale i-l pune hortofoto plan ,optine nr cadastral acum in 2015 doresc sa fac si eu cadastrul pe propietatea de ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)