avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent farmacist sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent farmacist sef

Un asistent medical de farmacie sef poate avea jumatate de norma,in conditiile in care are patron si el este angajat la firma respectiva?Precizez ca este pensionat pe caz de boala si ar vrea sa lucreze cu jumatate de norma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 26 Februarie 2009
Ce grad de invaliditate are ?
2,cu drept de munca la 4 ore.
katena a scris:

2,cu drept de munca la 4 ore.


Printre persoanele care pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesionala, indiferent de nivelul veniturilor respective se numara pensionarii pentru limita de varsta si pensionarii de invaliditate de gradul III.
Prin urmare, pensionarii de invaliditate de gradul II nu pot cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala gr.iii cu drept de munca Vasile Marian Vasile Marian As vrea sa stiu daca se adauga la vechime si daca se ia in calcul salariul primit,pentru ca eu lucrez in Italia 144 de ore / luna cu contract de munca avand si ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pensionata cu grad de handicap ds_stefan ds_stefan Buna ziua. Matusa mea are grad de handicap I - este vb de un handicap locomotor (momentan se deplaseaza foarte greu, in baston, etc. ). In 2 ani de zile se ... (vezi toată discuția)
Conditiile angajarii in cazul pensionarilor pe caz de boala BeN11 BeN11 Buna Ziua, am si eu o probl, si as avea nevoie de un raspuns: Am un caz , pensionar pe caz de boala,gradul III, ( se avizeaza in fiecare an la medic), 54 ... (vezi toată discuția)