avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi - cazier, legalitate inscriere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi - cazier, legalitate inscriere

Buna ziua,as avea foarte mare nevoie de ajutor.Din pacate am dosar penal pentru fals si uz de fals,am primit un an cu suspendare si 2 ani termenul de incercare,si a trecut 1 si 4 luni de la hotararea definitiva. Intrebarea mea ar fi daca pot face scoala de sofer.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanna83 , utilizator 15:46, 12 Aprilie 2013
Da, se poate. Infractiunea savarsita de dvs. nu va impiedica sa faceti scoala de soferi.
Puteti face scoala de soferi.
oug195
Art.24. -
(6) Nu are dreptul să se prezinte la examen pentru obţinerea permisului de conducere persoana care a fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice sau pentru o infracţiune de omor, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, produsă ca urmare a încălcării unei reguli de circulaţie, cu excepţia cazurilor când a intervenit una dintre situaţiile prevăzute la art. 116 alin. (1).
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Cazier scoala de soferi Myhai007 Myhai007 Buna ziua, eu acum 3 ani am fost implicat intr-o bataie din care a rezultat ducerea mea la sectia de politie deoarece cel cu care m-am batut a intrat in ... (vezi toată discuția)
Am voie sa dau de permis??? cristian112 cristian112 in urma cu 5 ani am fost liberat dintr o pedeapsa pentru o fapta cu violenta (T.O.) fara a incalca vreodata vre o lege din codul rutier. Nu am avut permis ... (vezi toată discuția)