avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier scoala de soferi

As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:23, 1 Martie 2014
Pentru scoala de soferi cazierul nu trebuie sa contina infractiuni la regimul rutier asa ca se accepta infractiuni de furt, talharie, viol, etc.

oug195
Art. 24. -
(6) Nu are dreptul să se prezinte la examen pentru obţinerea permisului de conducere persoana care a fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice sau pentru o infracţiune de omor, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, produsă ca urmare a încălcării unei reguli de circulaţie, cu excepţia cazurilor când a intervenit una dintre situaţiile prevăzute la art. 116 alin. (1).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi Myhai007 Myhai007 Buna ziua, eu acum 3 ani am fost implicat intr-o bataie din care a rezultat ducerea mea la sectia de politie deoarece cel cu care m-am batut a intrat in ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi - cazier, legalitate inscriere ioanna83 ioanna83 Buna ziua,as avea foarte mare nevoie de ajutor.Din pacate am dosar penal pentru fals si uz de fals,am primit un an cu suspendare si 2 ani termenul de ... (vezi toată discuția)
Cazierul judiciar costicapopescu costicapopescu Va salut, as dori sa va adresez o intrebare >> in luna martyie am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat si acum as dori ... (vezi toată discuția)