avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - tatal decedat inaintea bunicului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - tatal decedat inaintea bunicului

Buna seara.am nevoie de o mana de ajutor in ceea ce priveste o succesiune facuta acum cca 2 ani.A decedat fratele bunicului meu acu 2 ani..neavand copii..practic mostenirea le revine fratilor,adica bunicului meu si sorei!a fost facut succesiunea respectiva sorã..acu 2 ani..pe un imobil,un apartament.conform clasei a-2-a de mostenitori rezulta ca descendentii bunicului meu,adica eu cu sora`mea..ca tata a decedat si el..au dreptul de a avea un percentual din acea mostenire..ceea ce nu am primit niciodata.e corect sau ma insel !?se mai poate face ceva ? acu dupa cca 2ani..!?Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Tzelu , utilizator 21:15, 14 Aprilie 2013
deci..pana la urma cum ar trebui sa procedez !?Daca mi`ar raspunde cineva decisiv..m`ar multumi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Se poate anula succesiunea nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In 1980 a murit bunicul meu, mostenitori au fost tatal meu si sora lui. S-a dezbatut mostenirea si sora lui a renuntat ( ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)