avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile poprire cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile poprire cont

Buna ziua,
Am avut un cont blocat pentru neplata la buget, am platit,in extras imi apare transfer cont blocat pe suma respectiva, pe ce cont se inregistreaza?
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 15:27, 12 Aprilie 2013
Personal, nu am inteles prea bine, nu am avut situatia aceasta: de unde ati platit (din contul respectiv, din alt cont sau cash), transfer cont blocat intrare (de unde) sau iesire (de unde) ? Putine amanunte ar ajuta pentru clarificare.
Buna ziua,

Daca am inteles bine, sumele v-au fost retinute din contul blocat. In mod normal ar trebui sa aveti si o somatie si un titlu executoriu in care sunt detaliate sumele care fac obiectul actelor administrative la care se refera. Veti inregistra astfel platile in corespondenta cu sumele datorate.

Numai bine
Daca nu aveti somatia , inregistrati pe 4482 , apoi stingeti soldul ct 4482 dupa ce luati fisa sintetica de la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati card mutzunake mutzunake Buna Ziua, Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Contributii Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Am reglat balanta dupa fisa Anaf si am niste sume care pe care le am inreg in 4482=4316 si acum in balanta am sold debitor - 1000 lei Ce ar ... (vezi toată discuția)
Corectare la preluare sold banca aniko85 aniko85 am o problema cu sold la banca(5121)la inceputul anului 2010.Am preluat o firma si acuma am observat de ce nu se iasa bilantul. problema este : la sfarsitul ... (vezi toată discuția)