avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... drept international
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

drept international

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu privire la o problema legata de drept international. Fratele meu s-a casatorit in america in anul 2007, in 2011 s-a intors in tara pentru a incheia relatia, in 2012 a discutat cu sotia si au fost de acord sa divorteze de comun acord. la mijloc sunt 2 copii minori care s-a hotarat sa ramana la mama si toate bunurile acumulate in timpul casniciei sa ii revina tot ei. in iulie 2012 el a primit actele ce au fost semnate la ambasada americii din bucuresti si trimise in america. in decembrie a primit acasa confirmarea cum ca actele sunt depuse, sotia l-a informat ca va dura in jur de 2 luni finalizarea cazului, insa acum afirma cum ca s-a produs o eroare, ca actele pe care le-a trimis aceasta in iulie 2012 prin tatal ei in romania, trebuiau de fapt trimise obligatoriu prin posta, semnate de el, si trimisa dovada ca au fost primite de el de la posta, nu primite in mana. Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta cu astfel de detalii si daca se poate afla cumva care este la momentul acesta cursul cazului. Noi am accesat los angeles superior court unde putem vedea case sumarry, insa nu ne ajuta foarte tare cu prea multe detalii.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: pink_sgt , utilizator 20:09, 12 Aprilie 2013
Pare corect ce spune sotia, paratul trebuie citat conform procedurii si trebuie sa existe dovada cita

Mai multe detalii decat prin site puteti obtine printr-un e-mail la instanta sau prin posta.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura din america pentru vanzarea unui teren in romania cori_bv cori_bv Pe pagina Consulatului General al Romaniei la Los Angeles secciunea: Acte notariale putem citi: Pentru recunoașterea de către autoritățile române a ... (vezi toată discuția)
Nulla osta! alynaaa_2005 alynaaa_2005 Buna! Daca poate cineva sa ma lamureasca ...pt ca nu inteleg prea bine de ce aceasta nulla osta se poate elibera doar prin ambasada? Am hotarat cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Problema privind un transfer bancar TzapInferno TzapInferno Buna ziua tuturor. De ceva timp ma confrunt cu o problema ce imi da mari batai de cap, mai ales datorita faptului ca, din pacate, nu detin indeajuns de multe ... (vezi toată discuția)