stimate @remus11, am impresia ca dvs. va aflati in eroare si postati fara a avea vreo legatura cu subiectul topicului.
Unde mai exact va rog?
Dvs ati afirmat ca savarseste o infractiune (
va incadrati aici:
Art.85. - (1)) daca circula cu nr de Anglia,lucru totalmente eronat in conditiile in care inmatricularea provizorie nu presupune in mod concomitent radierea din tara de origine!
Mai sustineti ca trebuiau retinute placutele de Angilia la
inmatricularea provizorie si ati facut trimitere la o norma care se aplica doar in cazul
inmatricularii definitive,din nou o sustinere eronata.
Deci infractiune la care faceti referire este inexistenta!
daca ati fi citit cu atentie ati fi observat, poate, au fost scoase 2 randuri de placute provizorii si apoi au fost montate din nou placutele de Anglia.
Exact,numerele provizorii nu se mai afla in termenul de valabilitate,exista o problema doar daca le inlocuia cu cele de Anglia inainte sa expire valabilitatea!
autoturismul are asigurare in Anglia facuta probabil online iar verificarea nu inteleg
cum a reusit sa o faca in Romania din moment ce @rin82 a relatat ca a scos numerele provizorii si nu poate iesi din tara. sau poate nu este vorba de verificarea ITP.
Deja sunteti in domeniul sf-ului,omul a spus clar ca are asigurare si verificare si eu am prezumat ca ca fiind reala situatia!Nu vad motivul pentru care ar trebui sa ne indoim de aceste aspecte!
Degeaba despicati firul in patru,cum a obtinut verificarea si asigurarea..etc,este irelevant atata timp cat sunt valabile!
in opinia dvs. inteleg ca nu exista nicio problema daca a montat vechile numere de UK dupa expirarea numerelor provizorii obtinute.
Chiar nici o problema,cu conditia ca autoturismul sa nu fie radiat din Anglia!