avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza fiscala - Solicitare model expertiza fiscala.
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza fiscala - Solicitare model expertiza fiscala.

Stiti cumva unde as putea sa gasesc un raport de expertiza fiscala? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic.

Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 14 Aprilie 2013
Nu veti gasi modele de expertiza judiciara, tehnica, contabila sau fiscala pe internet. Aceste rapoarte au regim juridic si se depun la dosarul cauzei, aflat la instantele de judecata din judecatorii, tribunale, curti de apel, etc. In plus, nu pot fi 2 dosare identice.
Intocmirea unui raport de expertiza judiciara se face cu respectarea prevederilor OG nr. 2/ 2000 cu modificarile si completarile ulterioare, art.21.
Eu am nevoie, de fapt, de un model de raport de expertiza fiscala pentru un proiect la facultate. Pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie am gasit deciziile finale luate de Judecatorii. Problema mea este ca nu stiu de unde sa incep o astfel de expertiza si nu stiu nici care e structura ei. Ma gandesc sa caut modele de expertiza fiscala si sa incerc sa fac expertiza fiscala pe ele. Dar nu stiu daca gandesc corect
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare expertiza adriana-adriana adriana-adriana Cum se realizeaza o intampinare in urma unui raport de expertiza tehnica judiciara? Va rog niste modele ... Este vorba despre o iesire din indiviziune, cu ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara elenaalex elenaalex Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii privind pasii pe care trebuie sa ii execute un expert contabil judiciar. Tocmai am primit prin posta ... (vezi toată discuția)
Expertiza si evaluare ContSters315143 ContSters315143 Am nevoie de un expert -parte care sa fie si expert tehnic judiciar in specialitatea constructii (expertiza casa)si evaluator ANEVAR.(evaluare apartament ... (vezi toată discuția)