avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Microintreprindere-impozitare venituri din fonduri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Microintreprindere-impozitare venituri din fonduri FEADR

Sint trecut la impozit venit incepind cu 01.02.2013 si am venituri obtinute din amortizarea mijloacelor procurate din fonduri europene FEADR prin operatiunea 4751=7584 . Se calculeaza 3% pentru contul 7584 conform art.112 alin.7 din CF? Nu vad cum pot sa fie incadrad la scutiri, cred ca statul nostru vrea sa impoziteze si veniturile din fonduri europene nu?
Cel mai recent răspuns: anelecavon , utilizator 19:38, 21 Aprilie 2013
Trebuie sa recunosc ca legea in cazul de fata e gresita. M-am gandit daca nu se pot pune veniturile respective in 741 dar nu se mai respecta destinatia subventiei in sensul ca aceasta cred ca a fost clar data pentru investitie.
Recomand o adresa pe canalul oficial de la biroul de metodologie al finantelor in care acestia sa prezinte un punct de vedre oficial.
Va rog daca ve-ti obtine un astfel de punct de vedere sa-l faceti public pentru ca este necesar :D
Ministerul redirectioneaza intrebarea catre unitatea teritoriala nici vb.sa raspunda,s-au sec art.112 indice 7 si te-au lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea fondurilor europene FREDU FIN FREDU FIN Cum se tine contabilitatea fondurilor europene/ fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Monografie inregistrare subventii racoltam racoltam Buna ziua , O societate SRL-D , impozit 3% din venit , acceseaza fonduri si achizitioneaza aparatura ( statie totala , gps , imprimanta , mobilier birou ) ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj fonduri europene nerambursabile contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am efectuat corect inregistrarile pentru achizita unui utilaj din fonduri europene In luna martie ... (vezi toată discuția)