avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs.nulitate recurs. nedepunerea de concluzii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs.nulitate recurs. nedepunerea de concluzii scrise de catre avocat pe recurs

am exercitat recurs la o decizie din apel. la primiul termen instanta din oficiu a invocat si prorogat discutia pe exceptia nulitatii recursului cum ca motivele invocate nu se incadreaza in niciunul din motivele de casare..La termenul discutarii exceptiei recursului meu am recuzat instanta pe motiv ca s-a antepronuntat pe recursul meu:)
recuzarea a fost respinsa. exceptia nulitatii recursului a fost respinsa.
Dupa ramanerea in pronuntare pe recurs instanta mi-a pus in vdere sa depun concluzii scrise...insa eu apreciez inutil, apreciind ca instanta este lamurita ...si doar incearca sa "ma speculeze"..

pe de alta parte, concluziile scrise sunt o obligatie sau un drept al petentului corelativ instantei care se pronunta?:
Cel mai recent răspuns: ContSters267790 , utilizator 18:31, 21 Aprilie 2013
sincer nu inteleg de ce va bateti cu capul de bara...?!!?
la bare se danseaza:)

am zis si eu avand in vedere nulitatea recursului respinsa si ....pct 6 ..si mi s-a parut si rational..din ce spunea. asta cu doctorul fotbalul si dreptul nu ma ajuta:(

avocatul mi-a cerut bani pt concluzii scrise si mi-a explicat cum am zis aici...
gata-l sun sa se apuce de concluzii cu conditia sa le vad si eu la corectat si sa nu fie copy/paste motive de recurs/concluzii pe nulitate
AM PIERDUT
mi-a admis recursul, casare cu trimitere...
alti bani alti ani...

cred ca schimb avocatul...eu doream o casare cu retinere
... nu inteleg ce legatura are avocatul????:-/

... de ce trebuie schimbat???

... aaaa, probabil ... a muncit si a ... transpirat B-)
ce-am castigat domana avocat? avocatul mi-a spus ca am castigat dar nu mai merge in rejudecare pe aceeasi bani! deci!!
hm... deci, primordial pentru dvs. sunt banii si nu scopul cauzei pe care o aveti in litigiu!

Daca s-a obtinut o rejudecare, eu zic ca nu este asa rau!

Nu se obtine asa usor o rejudecare!!!!

... si... daca schimbati avocatul si luati altul, atunci acela nu va trebui sa il platiti?!?!

Alte discuții în legătură

Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Rog urgent!!! raspuns la exceptia de nulitate a recursului majurist majurist Buna ziua! Fiind intimat (parat) cum /ce trebuie sa formulez catre instanta de judecata , daca s-a amanat judecarea cauzei, avand in vedere ca in temeiul ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă recurs liveomars liveomars Buna ziua! Am pierdut un proces in apel(cu banca) decizia instanței este ca admite apelul incident, respinge apelul principal ca nefondat, cu recurs in 30 ... (vezi toată discuția)