am exercitat recurs la o decizie din apel. la primiul termen instanta din oficiu a invocat si prorogat discutia pe exceptia nulitatii recursului cum ca motivele invocate nu se incadreaza in niciunul din motivele de casare..La termenul discutarii exceptiei recursului meu am recuzat instanta pe motiv ca s-a antepronuntat pe recursul meu:)
recuzarea a fost respinsa. exceptia nulitatii recursului a fost respinsa.
Dupa ramanerea in pronuntare pe recurs instanta mi-a pus in vdere sa depun concluzii scrise...insa eu apreciez inutil, apreciind ca instanta este lamurita ...si doar incearca sa "ma speculeze"..
pe de alta parte, concluziile scrise sunt o obligatie sau un drept al petentului corelativ instantei care se pronunta?:
sincer nu inteleg de ce va bateti cu capul de bara...?!!?
la bare se danseaza:)
am zis si eu avand in vedere nulitatea recursului respinsa si ....pct 6 ..si mi s-a parut si rational..din ce spunea. asta cu doctorul fotbalul si dreptul nu ma ajuta:(
avocatul mi-a cerut bani pt concluzii scrise si mi-a explicat cum am zis aici...
gata-l sun sa se apuce de concluzii cu conditia sa le vad si eu la corectat si sa nu fie copy/paste motive de recurs/concluzii pe nulitate
Ce înseamnă recurs
liveomars
Buna ziua!
Am pierdut un proces in apel(cu banca) decizia instanței este ca admite apelul incident, respinge apelul principal ca nefondat, cu recurs in 30 ... (vezi toată discuția)