avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu se raspunde anumitor intrebari desi au zeci ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu se raspunde anumitor intrebari desi au zeci de vizualizari?

#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:48, 14 Aprilie 2013
De regula ,utilizatorii raspund la ultimile intrebari,fara a accesa rubrica "Intrebari fara raspuns"
Mai exista situatia in care ,fie subiectul nu face obiectul prezentului forum,fie,la momentul postarii nu exista persoana specializata in domeniul respectiv care sa poata analiza si raspunde

Buna ziua,

Ar trebui sa va ganditi totusi la complexitatea intrebarilor si la faptul ca anumite intrebari necesita raspunsuri laborioase, la care nu foarte multi se vor angaja sa rapunda.
Cel putin in ce ma priveste, insa sunt convins ca marea majoritate a consultantilor din forum procdeaza similar, elaborarea unui raspuns la o intrebare complexa necesita studiu de legislatie si interpretare a acesteia.
Un punct de vedere documentat si care sa fie de folos nu se naste intr-o clipa. Pareri putem sa ne dam cu totii, insa opinii specializate pe care utilizatorii sa le folososeasca nu putem emite usor.
Pe de alta parte am observat foarte multe intrebari pe care pur si simplu nu le poti intelege. Formularea este atat de saraca, incat este greu sa intelegi ce se doreste, dar sa mai gasesti si raspuns. Alte intrebari sunt scrie pe o pagina intreaga, astfel incat este putin probabil ca cineva sa stea numai sa citeasca intreaga poveste.
Apoi fiecare este liber sa raspunda sau nu. Nu exista o obligatie in acest sens. Aici incercam sa ne ajutam unii pe altii in masura timpului si disponibilitatii si nu in ultimul rand a cunostiintelor pe care le avem.

Va multumim pentru intelegere

Marian Vasile
Mai exista situatii in care autorul topicului posteaza mesaj,omitand sa detalieze aspectele esentiale,care eventual ajuta persoanele competente sa poata analiza si eventual sa emita raspuns la obiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)
Cand se raspunde sau daca se mai raspunde la subiectele fara raspuns Adnalya Adnalya Aveam si eu o intrebare .... vis-a-vis de Legea 10 ..... dar deocamdata nici un raspuns. La intrebarile mai vechi se raspunde?........ intreb pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari CYBORG CYBORG Observ ca , de la o vreme, Avocatnet.ro nu mai raspunde la intrebari, sau raspunde cine stie cand. Macar sa anunte, ca s-a desfiintat! (vezi toată discuția)