avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita salarii restante
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita salarii restante

sunt salariat la STFC galati, am castigat in instanta, si am initiat executarea silita pentru drepturi salariale restante, acum vedem ca unitatea ne propune o intelegere cu ea si cu executorul pentru a a ne plati in rate acele drepturi restante, daca refuz plata esalonata pe 36 luni, ce se poate intampla, solicit plata integrala. Poate sa existe o intelegere intre debitor si executor?
Cel mai recent răspuns: Alina Manciu , Avocat 18:57, 14 Aprilie 2013
intelegerea poate fi facuta intre creditor si debitor; executorul doar ia act de aceasta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri viitoare pt credit neplatit ? lmd_mihai lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin [fara ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)