avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Drepturi persoane cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Drepturi persoane cu handicap

Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa mai vindecat ,dar avand un handicap locomotor se deplaseaza foarte greu.As vrea sa achizitionez o masina cu care sa o pot deplasa mai usor si vreau sa stiu daca eu ca parinte am vreo scutire (de taxa auto,rogvinieta etc)
Cel mai recent răspuns: costy_generalu , utilizator 08:28, 18 Aprilie 2013
Eu am inteles domnule numai ca ei nu inteleg.In urma cereri de evaluare i-a fost acordat gr.2si eu am contestat acest lucru si dupa cateva luni a venit raspuns de la Bucuresti ca este respinsa contestatia pt ca incadrarea este corecta. Aceasta contestatie se poate judeca in contecios dar eu nu mai pot si nici nu mai am cu ce sa ma lupt cu birocratia din Romania. Va multumesc! Intrebarea mea era daca eu ca intretinator am vreo facilitate? pt ca acum nu mai sunt nici asistent personal nici insotitor ci doar intretinator pt ca ea cu indemnizatia care o primeste nu poate sa treiasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Info donatie iualy07 iualy07 Buna seara ,am un copil minor incadrat cu gradul de handicap grav (leucemie) si as dori sa ii donez autoturismul,pentru a beneficia de reducerea la impozit ... (vezi toată discuția)