Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa mai vindecat ,dar avand un handicap locomotor se deplaseaza foarte greu.As vrea sa achizitionez o masina cu care sa o pot deplasa mai usor si vreau sa stiu daca eu ca parinte am vreo scutire (de taxa auto,rogvinieta etc)
Eu am inteles domnule numai ca ei nu inteleg.In urma cereri de evaluare i-a fost acordat gr.2si eu am contestat acest lucru si dupa cateva luni a venit raspuns de la Bucuresti ca este respinsa contestatia pt ca incadrarea este corecta. Aceasta contestatie se poate judeca in contecios dar eu nu mai pot si nici nu mai am cu ce sa ma lupt cu birocratia din Romania. Va multumesc! Intrebarea mea era daca eu ca intretinator am vreo facilitate? pt ca acum nu mai sunt nici asistent personal nici insotitor ci doar intretinator pt ca ea cu indemnizatia care o primeste nu poate sa treiasca.
Info donatie
iualy07
Buna seara ,am un copil minor incadrat cu gradul de handicap grav (leucemie) si as dori sa ii donez autoturismul,pentru a beneficia de reducerea la impozit ... (vezi toată discuția)