avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cont blocat si pe firma si cont personal, este legal ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cont blocat si pe firma si cont personal, este legal ?

Buna ziua !

Am primit o adresa de infiintare a unei popriri pe contul firmei insa am vazut ca si contul meu personal este blocat, eu fiind asociat unic si administrator la firma. Este legal ? Sau a gresit banca. In adresa nu scrie si despre conturile mele personale.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
danaradu90, utilizator
Cel mai recent răspuns: danaradu90 , utilizator 10:25, 16 Aprilie 2013
Contul personal nu trebuia blocat daca nu are nicio legatura cu societatea comerciala.
Mergeti sa va informati in concret care este problema.
Legatura cu societatea asta este : sunt asociat unic si administrator. Conturile sunt deschise la aceeasi banca.
Cereti de la banca documentul care a stat la baza blocarii conturilor personale si faceti contestatie la executare. Administratorului societatii ii poate fi atrasa raspunderea personala numai prin hotararea instantei.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)
Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. este legal? cum ar trebui să procedez în acest caz? Catalina_P Catalina_P Buna ziua, Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca ... (vezi toată discuția)