avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decizie de imputare pentru o amendã incorect aplicatã
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decizie de imputare pentru o amendã incorect aplicatã

Sunt functionar public si vreau sa intreb daca e legal sa mi se faca decizie de imputare de catre unitatea unde lucrez pentru o amenda incorect aplicata, adica s-a platit jumatate din minimul amenzii chiar daca legea nu stipula ca se poate plati jumatate din minim. Teoretic a avut de suferit bugetul statului si nu unitatea unde lucrez. Cine s/a confruntat cu asa ceva rog sa imi raspunda.

Alte discuții în legătură

Functionar public care a aplicat o sanctiune cu amenda contraventionala dar care nu mai poate fi pusa in executare deoarece a intervenit prescriptia executarii amenzii contraventionale costache80 costache80 As avea o intrebare in ceea ce priveste posibilitatea unei institutii publice de a imputa unui agent constatator (este vorba de institutia unde persoana in ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare functionar public stanciuioana stanciuioana Salutare. Am shi eu o intrebare. Se poate imputa o amenda netransmisa spre executare la ANAF de catre un agent constatator? Amenda a fost data in ian 2010. I ... (vezi toată discuția)
Prescriptie calytul calytul Sunt angajat la serviciul impozite si taxe si mi se imputa mie suma deoarece s-a prescris.E vorba de o amenda din 2002. ce sa fac? (vezi toată discuția)