avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silitã- preschimbare termen
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silitã- preschimbare termen

Buna ziua,
Daca am făcut contestatie la executare silită,iar termenul a fost stabilit in Octombrie ,am făcut inclusiv preschimbare de termen,insa a fost respinsă cererea...se poate executa imobilul pana in Octombrie ?
Cel mai recent răspuns: deliadaniu , utilizator 20:51, 20 Aprilie 2013
Buna ziua,

Teoretic, da, se poate vinde pana atunci.
Si aceste condiții ,ce se poate face?
~ Conținut șters la cerere ~
Are dreptate dl avocat, fostul meu coleg de facultate. Trebuie sa platiti o cautiune de 10% din valoarea imobilului sau a creantei ( se ia in considerare suma mai mica)pentru a putea obtine suspendarea executarii silite.
Daca aveti venituri sub 300 lei, pe membru de familie, puteti obtine scutirea de la obligatia de plata a cautiunii.

Succes!
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
Am introdus si acea cerere ,insa a fost respinsă ,inclusiv am plătit cautiunea de 10% din val imobilului la cumpărare .chiar nu mai știu ce soluție mai am...

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita in regim de urgenta? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Sora mea este executata silit intr-un contract de credit in care este girant. A formulat contestatie la executare silita pe anumite considerente, ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita radube radube Ca sa pot contesta titlul executoriu emis trebuie sa platesc o asa numita cautiune.Stie cineva cum se determina aceasta cautiune?Si aceasta cautiune odata ... (vezi toată discuția)