avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... viza pentru australia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

viza pentru australia

Buna ziua.sunt romanca si as vrea sa ma duc in vacanta in australia.cum reusesc sa iau viza de turist fara sa mi se ceara contract de munca sau extrat de cont.
Cel mai recent răspuns: cristyna28 , utilizator 19:06, 16 Aprilie 2013
Intrati pe

[ link extern ] /

unde citiți ce e de citit și apoi intrați în acesta

[ link extern ]

și veti obtine o viză electronică în maxim câteva zile.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
Alexandru Munteanu, Avocat
Buna ziua.

In mod special cand solicitati o viza de la o ambasada trebuie sa parcurgeti niste pasi si trebuie sa aratati motivul plecari.
Fiecare ambasada emite mai multe tipuri de vize si trebuie sa va incadrati undeva ( ex. viza studii , turism,militar etc.( oricum trebuie prezentate acte doveditoare cat si solvabilitatea dvs.)
Pentru turism va trebuie in primul rand sa faceti dovada ca nu vreti sa ramaneti acolo.Pentru acest lucru ambasada trebuie sa inteleaga numai pe baza de documente motivul plecari si sa vada posibilitatea de a va intoarce acasa.
Invitatie,rezervare bilet de turism,rezervare bilet de avion,extras de cont si situatia personala
( propietati,copii), loc de munca.
Daca detineti o afacere va trebuie mai multe documente.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac sa imi vad copilul? plsss dorin_severin dorin_severin salutare .. am o problema foarte mare ... am o prietena in thailanda si impreuna avem un copil nascut de abia 2 saptamani .. pe certificatul de natere al ... (vezi toată discuția)
Viza pentru romania simona2126 simona2126 Buna ziua. As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Eu sunt romanca, locuiesc cu chirie cu doi prieteni, dar contractul de inchiriere nu este facut pe ... (vezi toată discuția)
Viza intrare pentru cetatean tunisian sabyn_a sabyn_a am si eu o intrebare aveti idee cum poate veni un cetatean tunisian in vizita in romania ??am vrut sa fac invitatie dar nu pot pentru ca nu am proprietate ... (vezi toată discuția)