avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinut permis pentu accident cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinut permis pentu accident cu victime

Incep prin a va spune Buna ziua as avea si eu o nelamurire in 15 noiembrie am avut accident si 2 fete au fost transportate la spital cu nimic grav avand 2 zile de spitalizare,si de atunci mi-ai retinut permisul pt cercetare si acum 2 zile am primit acasa sentiinta si in ea spune ca trebuie sa platesc la spital 1100RON si sa astept confirmare.Va rog sa imi spuneti daca o sa imi suspende carnetu si daca voi primi amenda penala sau orice contraventie. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CiprianB , utilizator 16:31, 26 Februarie 2009
Pentru a va putea raspunde ar trebui sa ne spuneti daca sentinta este una civila sau penala si ce se hotaraste in aceasta
In ea spune nu a depus plangere si nu se poate incepe urmarirea penala.
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2009
CiprianB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii care trebuie urmati in urma unui accident rutier soldat cu o victima. mihaelacristinap mihaelacristinap Buna ziua. La inceputul saptamanii am provocat un accident rutier prin neacordare de prioritare. In urma acestui accident a rezultat o victima. Victima nu ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie Am vatamat o doamna pe trecerea de pietoni si mi-a fost retinut permisul. 1) Doamna respectiva a avut doar cateva julituri, un cucui la fata, buza putin ... (vezi toată discuția)
Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)