Buna ziua!
În urma cu cateva luni mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile.Am contestat procesul verbal și am depus o plângere contravențională Judecătorie.Am făcut acest lucru cu intenția de a-mi recupera permisul înapoi pe perioada procesului însă nu am făcut-o,am așteptat 30 de zile și apoi mi s-a returnat permisul după perioada de suspendare fără sa depun vre-un certificat de grefă la sediul poliției rutiere.Ce se întâmpla dacă nu ma prezint la acest proces,eu având calitatea de petent?
Menționez că plângerea a fost înregistrată la judecătorie în luna noiembrie 2012 și mi sa dat termen tocmai în decembrie 2013
Pot să retrag această plângere până la termenul stabilit?
Vă mulțumesc!
Legislațiile altor state nu sunt aplicabile pe teritoriul RO.
Pentru a aplica pe teritoriul RO alte legi e necesar ca ele să fie făcute de către cei aleși, iar dacă cei aleși pot face doar atât cât fac de vină sunt în primul rând cei care aleg și nu statul, sau legile, sau instanțele care aplică legile așa cum sunt.
Deci, nu cred că e nici momentul și mai ales nici locul să criticăm legile, statul și mai știu eu ce. Asta se poate face altundeva. Pe acest forum se discută soluții practice la cauze concrete și nu doar subiecte filozofice care nu duc la nici un rezultat.