avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu mai am contul poprit, s-au sters datoriile?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu mai am contul poprit, s-au sters datoriile?

Buna ziua

Astazi am fost pe la banca sa ma interesez de contul meu bancar pe care am avut poprire din anul 2009.Cei de la banca mi-au spus ca nu am nici o poprire...Se poate asa ceva? Eu nu am avut cum sa-mi platesc datoria catre ei si nu inteleg de ce nu mai am poprire? Cine a ridicat-o?
Va rog daca stie cineva sa-mi raspunda,pentru ca nu mai inteleg nimic...Va multumesc!

Mai este cineva de pe acest forum in situatie similara?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
ContSters288491, utilizator
Si vreti sa aveti din nou poprire pe conturi ?

"Executarea silita inceteaza : daca s-a realizat integral obligatia prevazuta in titlul executoriu, daca executarea nu mai poate fi efectuata ori continuata din cauza lipsei de bunuri, daca creditorul a renuntat la executare sau daca a fost desfiintat titlul executoriu."
Daca vreti sa stiti exact de ce si banca nu v-a putut lamuri, puteti sa vorbiti cu executorul care a dispus infiintarea popririi pe conturi.
Bineinteles ca nu doresc sa am poprire pe cont,doar ca nu inteleg cum este posibil.Voi face mai multe investigatii...daca tot s-a ridicat poprirea,nu trebuia sa fiu si eu anuntata de cel care a dispus ridicarea ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coca_s coca_s Buna ziua,am vazut pe forum ca incuviintarea pentru executarea silita nu se face cu citarea debitorului dar nu este normal sa nu se primeasca o hotarare timp ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)