Buna ziua,
am fost sanctionat pentru depasire in zona interzisa cu amenda si suspendare permis 30 zile. Agentul constatator a mentionat articolele din lege referitoare la amenda dar nu a mentionat articolul referitor la suspendarea permisului. Am depus contestatie si acum construiesc strategia impreuna cu un avocat. Acesta sustine ca este important sa ne legam de acest aspect, lipsa articolului care sa sustina suspendarea permisului. Procedeaza corect? Poate faptul ca nu e mentionat un articol sa duca la anularea PV. Acum oricine stie ca depasire interzisa = permis suspendat.
Mi-a sosit acum o luna si ceva motivarea. Mi-a anulat suspendarea permisului pe motiv ca in sectorul de drum exista indicator de depasire interzisa insa marcajul era intrerupt si astfel ca se bat cap in cap. Judecatorul mi-a respins insa treaba legata de viteza motivand ca documentele politiei sunt in ordine. Prin urmare mi se restituie jumatate din amenda primita. Se pare ca politia nu a facut apel deoarece nu am gasit nimic pe portal.
Am scapat, o sa casc bine ochii de acum inainte