avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare semintelor de cannabis
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare semintelor de cannabis

Buna Seara.
Am cateva intrebari despre afacerea cu seminte de cannabis si anume:
-este legal sa vinzi si sa cumperi seminte de cannabis,adica este legala o astfel de afacere ?
-este legal ca pe un magazin online unde se vand seminte de cannabis sa existe si sfaturi de crestere a plantei ?
-daca am un magazin online si mi-am facut PFA, mai este nevoie de altceva pentru ca magazinul sa functioneze absolut legal ? Daca da ce anume ?
Multumesc aniticpat !
O seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:22, 19 Aprilie 2013
"Tentativa se pedepseşte în cazul majorităţii dintre infracţiunile enumerate; se consideră tentativă şi producerea sau procurarea mijloacelor ori instrumentelor, precum şi luarea de măsuri în vederea comiterii acestor infracţiuni."

Citat de pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot enkei2 enkei2 Buna seara tuturor. Acum cateva zile am primit acasa o citatie de la DIICOT in care sunt \\"suspect\\" in baza legii 143/2000 art. 4 , pentru posesie in scop ... (vezi toată discuția)
Statut persoana fizica cu activitate independenta crisandr crisandr Buna ziua tuturor! Am intrat intr-un impas in sensul ca doresc sa-mi dau drumul la o afacere care consta din a-mi edita singur cartile si a le vinde in format ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)