avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Va rog sa imi spuneti :Daca apartamentul este pe numele sotiei mostenire de la parinti,iar masina este achizitionata in timpul casatoriei dar tot pe numele sotiei ,iar acesta nu are nimic de-a face cu cerditul pe care l-am contractat.
Pot fi executate silit vreunul din aceste bunuri.Oricum suma nu este mare.
Tot in cazul executarii eu achit doar suma pe care am fost instiintat sa o achit sau mai creste?
va multumesc
Cu stima
Cel mai recent răspuns: adrian_chivu2001 , utilizator 14:01, 11 Iulie 2013
va multumesc din suflet raspunsul imi este mai mult decat suficient
Am ajuns sa invatam carte si stam pe bara asa ne-a adus societatea.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare de bunuri comune bradusorin bradusorin Buna seara, Doresc sa ma ajute un bun cunoscator in ale executarii silite. In urma cu ceva timp am scos o suma de bani din banca pentru cineva. Acel cineva nu ... (vezi toată discuția)
Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)