Buna ziua!
In urma unui control al ISCTR efectuat la societatea noastra ne-au solicitat sa le prezentam Registru stare tehnica al masinilor de mare tonaj pe care le detinem. De unde poate fi luat acest registru si ce date trebuie sa contina?
Va multumesc anticipat?
cand v-au solicitat registrul de ce nu ati intrebat inspectorul de la ISCTR de unde se procura si ce date trebuie sa contina? daca sunteti firma de transport cu masini de mare tonaj in mod normal ar trebui sa cunoasteti legislatia aplicabila. cel mai simplu era sa il intrebati "frate, cum arata registrul, de unde il pot procura si ce trebuie sa contina?" . ati primit vreo amenda ptr lipsa registrului?
Dupa ce am intrebat in toate partile ce reprezinta aceste registre de stare tehnica un alt inspector ARR(de data aceasta mult mai amabil) ne-a pus sa cumparam nista caiete de matematica pe care sa notam nr masinii. Aceste caiete trebuie sa fie mereu in masini si soferii trebuie sa noteze problemele intampinate cu masina. Dupa ce am facut aceste "registre" ne-am prezentat la cei de la ISCTR si au spus ca acum totul e ok.
Lucrul fara contract
stres93
Buna ziua am o intrebare pentru dumneavoastra ,lucrez ca sofer personal fara contract ce pot pati daca sunt oprit de politie ,arr,isctr,sau alte institutii de ... (vezi toată discuția)