avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... rejudecare dupa casare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

rejudecare dupa casare

buna ziua,in urma unui proces se succesiune/iesire din indiviziune s-a dat o sentinta gresita in privinta cotelor parti.dosarul a fost trimis spre recurs.daca se caseaza cum se rejudeca ca pe fond?se pot face completari?se fac expertize?la fond valoarea constructiilor a fost foarte mare,defapt sunt in stadiul de ruina aproape iar expertul a decis ca este satisfacator spre bun,constructii din caramida cand de fapt sunt din piatra,ziduri deplasate,acoperis partial cazut...etc si multe altele.daca se trimite spre casare pina e gata procesul cade tot...inca vreo 2 ani.cine rejudeca acelasi judecator de pe fond?va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 22:03, 19 Aprilie 2013
Deci neaparat trebuie specificate cheltuielile de pe fond la recurs,avocatul a zis ca nu este nevoie,atita timp cat sunt corecte si este atacata sentinta partial cu recurs.ci ele raman valabile prin sentinta data de instanta de fond.dar mai departe daca se caseaza recursul nu mi-a mai zis despre ele.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar marinica71 marinica71 am un dosar pt stabilirea succesiunii la care am facut recurs iar curtea de apel l a trimis spre rejudecare.ce se intampla la rejudecare?se ia totul de la ... (vezi toată discuția)
Dosar de munci - rejudecare suciu_diana suciu_diana Buna seara, poate aceasta intrebare era mai potrivit sa o adresez pe forumul avocatilor, dar incerc si aici. Sper sa poate sa imi furnizeze cineva o ... (vezi toată discuția)