avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 medii pe ramuri conform CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

medii pe ramuri conform CAEN

Buna ziua!

As avea nevoie de mediile unor indicatori financiari pentru un anumit cod CAEN. Stiu ca exista si se calculeaza asa ceva, insa nu stiu sigur cum as putea intra in posesia lor... Va rog mult sa ma ajutati cu informatii in acest sens...

Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 18:12, 20 Aprilie 2013
Puteti incerca la I.N.S.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat constatator pentru punct de lucru ina 64 ina 64 Buna ziua,pentru eliberarea unui certificat constatator pentru punctul de lucru cu noul cod CAEN actualizat ce acte trebuiesc depuse la ORC?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)