am trimis pontajul pt. luna aceasta de pe mail-ul personal firmei de contabilitate cu care are contract firma la care inca lucrez si de pe internetul mobil pe care il detin. am procedat asa deoarece la serviciu nu mai am acces la calculator di la internet si tb. sa-mi trimit pontajul.Sunt invinuit acum ca nu am respectat confidentialitatea datelor din firma si ca ma folosesc de numele firmei in scop personal...nu inteleg, cum pot fi acuzat de asa ceva? specific faptul ca mi se tot cauta motive sa mi se faca rau la locul de munca.
am gresit cu ceva? o sa am probleme pt asta?
Pe perioada preavizului contractul individual de munca produce efectele stabile. Deci ...inca o ilegalitate?
Apropo.....din ce judet sunteti, nu de alta , dar mi se pare cam "cusut cu ata alba raspunsul ITM-ului". Si sunt curioasa unde sunt asemenea practici?
In Bucuresti se intampla asta. Am scris la Inspectoratul teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti. Va dau detalii despre raspuns:Itm Bucuresti nefiind parte a contractului de munca incheiat intre mine si firma la care lucrez(contractul de munca este un contract bilateral), nu poate interveni in ceea ce priveste incetarea rapoturilor de munca , astfel incat urmeaza sa va adresati angajatorului.
Totodata, va comunicam ca solutionarea conflictelor de munca este de competenta instantei judecatoresti in a carei circumscriotie isi are domiciliu sau resedinta reclamantul."
in continuare mi se refuza primirea pontajului pe motiv ca nu e trecuta ora la care l-am scris!!! itm nu intervine. Firma asta nu mai are limita. Nu vor sa-mi mai dea nici un drept din cele cuvenite. Comit ileglitate dupa ilegalita! Ma poat ajuta cineva in tara asta?