avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobiliara pentru credit neplatit- ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobiliara pentru credit neplatit- posibilitate salvare imobil

Cai de atac ,forum superior,posibilitatea pastrarii locuintei?#-o
Cel mai recent răspuns: RaicuIrina , utilizator 18:22, 25 Aprilie 2013
Domnulule nu v-am acuzat de nimic insa timpul ma preseaza si pana pe 29 pot sa depun o contestatie.Dar eu vreau sa platesc dar nu ma pot intelege cu ei .Eu nu pot plati o suma asa de mare intr-un an.Va cer sa ma dirijati doar catre cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva sa citeasca contractul cu banca tot ce am platit'cererile mele pentru reesalonare si poate gasesc o cale de mediere, cineva de care ei ar putea sa tina cont.Eu an vandut casa tatalui pentru acontul de 25%,si locuinta pe care o aveam acum doi ani sa le dau 6000e sa ajung la zi sa imi faca un contract si sa ma innapoieze banci ,doar asa ma puteam descurca cu rata,dar m-au mintit .Acum un an mi-au cerut sa innoiesc asigurarea si sa le dau 2000e pentru ce nu au specificat,doar sa le dau acei bani pentru ca sa imi faca contract de prelungire.Nu am mai dat ca nu am mai avut si asa rata era fantastic de mare 464e,amavut probleme familiale am pus cat am putut si am ajuns aici.....Va rog indrumati-ma catre cineva,avocat,mediator poate nu raman pe drumuri.Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita matara cristina matara cristina Am un credit pentru nevoi personale,pe care nu l-am platit de ceva timp deoarece salariul nu mai este ca pe vremea cand am facut creditul,sotul meu nu are un ... (vezi toată discuția)
Abuz de...functie? vendeta vendeta buna. sant asociat-administrator la un srl care a luat un credit mare de la o banca. totul a fost bine pana cand a inceput aceasta criza financiara. cateva ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)