avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... abuz de...functie?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

abuz de...functie?

buna. sant asociat-administrator la un srl care a luat un credit mare de la o banca. totul a fost bine pana cand a inceput aceasta criza financiara. cateva luni nu am pu:hm:tut plati ratele la banca, dar pt. ca eram un client bun(credit mare, rate platite la timp), nu am patit minic doar niste penalitati. dar cum nu se prevedea nici o solutie pe timp scurt, la sfatul directorului bancii, am cerut reesalonarea creditului(rate mai mici pe o perioada mai lunga de timp). la achitarea primei rate dupa reesalonare, am observat ca mi s-a marit dobanda cu 0.5 procente. nu pare mult, dar la un credit de >500000 euro, cu o dobanda de 8.5, e totusi o suma!!! ma intreb: directorul bancii poate fi acuzat de abuz? adica, eu cer reesalonarea creditului pt. ca nu mai fac fata cu plata ratelor, iar el majoreaza dobanda? stiu ca am gresit ca nu am citit toate actele, dar fiind foarte multe si crezand ca se schimba doar perioada, am omis sa citesc totul! dar, eu am probleme si el cu o mana ma ajuta,cu cealalta imi da in cap? multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 22:39, 22 Aprilie 2010
Daca sunteti nemultumit puteti sa va adresati Autoritatii pentru protectia consumatorului, dar... chiar dvs. spuneti "..am omis sa citesc totul". Cum credeati ca banca va pierde ?
E o vorba care suna cam asa " orice facilitate e un bir in plus"
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea de dobanda la o banca chrissttina1982 chrissttina1982 Buna ziua. Am citit pe forum sa nu dam nume bancilor. Am luat in 2007 un credit in euro pe 30 de ani la o dobanda fixa in primul an si apoi variabila in ... (vezi toată discuția)
Nu am proprietati,bunuri s.a.m.d annaraluca annaraluca Buna ziua, In luna Decembrie anul trecut,am luat un credit de nevoi persoanale in valoare de 36000 ron pe o perioada de 5 ani.Acum o luna am ramas fara job,eu ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare in scris cristi.a cristi.a Buna ziua, Datorita unor probleme financiare sunt in intarziere cu plata datoriilor pentru un credit. Intarzieri inseamna 8 rate, iat probleme financiare ... (vezi toată discuția)