avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model confirmare poprie pe salariu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model confirmare poprie pe salariu

Cine ma poate ajuta cu un model (in mare) pentru un raspuns, o confirmare poprire executor pe salariu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: , utilizator 08:20, 19 Martie 2020
Dosar execuţional nr. __________
Dosar instanţă _______________

Către,

Subscrisa S.C ABC S.A, cu sediul în ______________, cod postal ________ număr de ordine la Registrul Comerţului _____________, având CUI/CIF _________, reprezentată legal prin domnul _______________ în calitate de Administrator,
prin prezenta vă aducem la cunoştinţă următoarele : ca urmare a înfiinţării popririi asupra debitoarei _________________ (CNP ______________) cu domiciliul în __________________, angajată a societăţii noastre, conform Cod proc. civ. vom popri din sumele de bani cu titlu de venituri realizate prin muncă suma ce reprezintă 1/3 din venitul lunar net al angajatei, până la concurenţa sumei totale de _________ lei.
Sumele indisponibilizate astfel vor fi consemnate în contul indicat de dumneavoastră în adresa nr. ieşire _____________, IBAN nr. ___________________, deschis la _______________– Sucursala _______________.

Cu stimă,

Reprezentant legal,
La executare nu este necesar acord. Chiar se impune obligativitatea retinerii
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare....sau contestatie Herra_ Herra_ Subiect: VA ROG SA (ma) CORECTATI- Solicit desfiintarea executarii silite, urmare a constatarii perimarii de drept Buna dimineata, Am intocmit o ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)