avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere denumire - \\"Direcția generalã de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere denumire - "Direcția generalã de reglementare a colectãrii creanțelor bugetare"

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva, va rog frumos, la traducerea in limba italiana a " directia generala de reglementare a colectarii creantelor bugetare" .
Multumesc frumos.
Betty
Cel mai recent răspuns: bettygrig , utilizator 18:43, 22 Aprilie 2013
Pentru o traducere fidela, va recomand sa o identificati in linkul urmator in functie de continutul intregului text pe care il aveti de tradus.
[ link extern ]
Denumirile organelor de stat, ale asociaţiilor, ale societăţilor comerciale, ale celorlalte persoane juridice etc. vor fi reproduse în limba din care se face traducerea, trecându-se în paranteză sinonimul lor în limba în care se face traducerea.
În actele prezentate în vederea traducerii din limba română într-o limbă străină, denumirile organelor de stat, ale societăţilor comerciale, ale celorlalte persoane juridice etc, redate prin iniţiale sau prescurtări, vor fi traduse fără prescurtări, cel puţin o singură dată.

L.C.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
Laura Ciobeica, moderator
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere în italianã - expresie din act constitutiv bettygrig bettygrig Buna seara, ma poate ajuta cineva sa traduc in limba italiana expresia \\"Descarcarea de gestiune a administratorilor\\", expresie foarte des intalnita in ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu italia (document care sa ateste veniturile si proprietatile detinute in romania) Alx_Z Alx_Z Sunt rezident in Italia,si pentru a obtine o bursa de studiu bazata pe situatia financiara a familiei,imi cer sa prezint si un document eliberat de catre ... (vezi toată discuția)
Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)