avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La ce instanþã trebuie sã depun plângerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La ce instanþã trebuie sã depun plângerea contravenþionalã?

impotriva unui PV contraventie incheiat de politia rutiera, pe Autostrada soarelui A2, km 20, la ce judecatorie sa depun plangerea?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 13:58, 22 Aprilie 2013
Ar fi trebuit să precizaţi pentru ce aţi fost amendat contravenţional. Dacă este vorba despre rovinietă, competenţa de soluţionare a plângerii contravenţionale aparţine judecătoriei unde domiciliaţi (art. 10^1 din OG nr. 15/2002).
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
judecatoria unde se poate depune plangere impotriva procesului verbal trebuie sa fie precizata chiar pe procesul verbal la rubrica unde se specifica acest lucru.
emisie noxe peste limita admisa; este scris ceva indescifrabil; oricat m-am sraduit, nu se poate descifra.
va multumesc
zona km 12 de pe A2 apartine de loc. Glina care este arondata judecatoriei Cornetu, jud. Ilfov. pe drumul spre Alexandria.
va multumesc cyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu unde sa depun o contestatie in situatia mea headhunter88 headhunter88 Buna seara,eu am domiciliul in bucurestisl si Acum o saptamana in afara bucurestiului (in ilfov) am fost surprins cu o persoana in automobilul propriu de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta nicolae burciu nicolae burciu am primit o amenda de rovinieta din23.10.2010 orele10:17 pe a2 in dreptul localitati glina,iar eu aveam rovinieta valabila din 23.10.2010 orele 05:45, am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta electronica pe a2 Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. M-am lovit astazi de o mica problema. Am iesit din Bucuresti pe audostrada A2 si am mers pana la km 30 unde am fost nevoit sa parasesc autostrada ... (vezi toată discuția)