avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantie agent vanzari pentru perioada pe proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantie agent vanzari pentru perioada pe proba

Buna ziua
Am fost la un interviu pentru postul de agent vanzari.Mi s-a spus ca trebuie data o garantie de 200 de euro pentru o perioada de 15 zile, perioada in care o sa fac un training.Garantia este pentru masina pe care o primesc ca sa fie ei siguri ca nuo livesc etc.Intrebarea mea este: este legal sa se ceara o asemenea garantie atata timp cat nu am gestiune?
Cel mai recent răspuns: alexm91 , utilizator 19:05, 22 Aprilie 2013
Ok am inteles. Se paote reclama undeva nu de alta dar sa nu cada si altii in plasa
Nu prea aveti unde , intrucat ITM-ul nu vad ce ar putea controla .incercati totusi la ITM sa vedeti ce va spun.
O sa sun maine ca astazi nu mai au program
Sunati si vedeti ce va spun ..... poate postati si ce v-au spus telefonic cei de la ITM...:)
Da cu siguranta o sa revin cu un raspuns din partea celor de la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere garantie din salariu simonika84 simonika84 buna seara, as avea si eu o nelamurire. prietenului meu i s-a retinut o garantie din salariul net de 18 mil, o garantie de 9 mil dupa o luna de munca. lucreaza ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala gestionar mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! ati putea sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul retinerii garantiei materiale pt. gestionari? Mai e valabila cota de 1/10 din salariu ? ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala ionev ionev va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este normal sa-mi sa mi se retina o garantie materiala valoarea a doua salarii brute, daca eu ocup o functie de ... (vezi toată discuția)