Buna, asociatia "mea" a inchiriat un spatiu comun unui vecin cu un contract pe 10 ani.
Dorim rezilierea contractului deoarece chiria e f mica, nu vrea sa negocieze, in contract nu e vorba de asa ceva, contractul are nicte puncte,,, ciudate..., interesante..., a fost incheiat “pe mana” cu vechiul presedinte si mai mult acest contract este deja al II- lea incheiat ca aceasta persoana pe aceasi perioada de 10 ani si consideram (noi, acum) ca e DESTUL
Vecinul nostru a subinchiriat spatiul si ia f multi bani si acum dorim ca si asociatia sa mai beneficieze de sume mai mari din acel spatiu.
De unde pot afla, in primul rand daca acest spatiu, din fata scarii (este un intrand) apartine asociatiei?
Cum pot rezilia contractul?
@kappauser,
1. nu cred ca vechiul presedinte a avut contract de mandat semnat cu asociatia, simpla alegere in AG prin vot sau cum a fost, ii da putere deplina? de a incheia contracte in numele asociatiei cu terti? fara a avea contract de mandat? eu zic ca nu...!
2.daca spatiul nu este al asociatiei, probabil ca, chiriasul o sa ceara sumele platite pe chirie inapoi?
~ final discuție ~