Am un SRL-D infiintat anul trecut iar de contabila ce mi-am ales-o nu sunt multumita. Ea s-a ocupat de infiintarea firmei, desi basbaia pur si simplu in privinta actelor si altor detalii legate de firma, apoi am aflat ca la registrul comertului puteam sa beneficiez de intocmirea actelor necesare GRATIS[contabila m-a taxat cu 200 de lei].
Intrebarea este urmatoarea: ce trebuie sa faca ea? Eu fac nir-urile, ma duc la banca sa depun banii pt contributia la stat, fac fisele de magazie...ma gandesc sa o schimb insa nu stiu cum sa ii expun problema. Sunt la inceput de drum si as avea mare nevoie de ajutor ca nu am la cine sa apelez.....
Si as mai avea o intrebare..am intrat in concediu prenatal si voi sta si in post natal 42 de zile : in toata aceasta perioada, tinand cont ca sunt singura angajata a firmei[ sunt administrator unic,dar angajata ca si stilist protezist de unghii] trebuie sa o platesc in continuare?
Singurul venit ramane al sotului in aceasta perioada si,in plus,trebuie sa platesc si contributia la stat in continuare. daca eu nu voi avea activitate, cum se justifica munca ei?
Multumesc...
Concediu prenatal
Dedea24
Cand o sa intru in prenatal? am 5 luni si 2 saptamani as vrea sa intru in decembrie pe 26 in prenatal nasc in martie pe 20 ?cele 126 de zile pt concediu ... (vezi toată discuția)