avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas pentru o persoana cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas pentru o persoana cu handicap

primesc pensie de urmas dupa decesul parintilor daca ei au o mie si ceva pensie fiecare si cat e pensia de urmas eu fiind incadrata la handicap accentuat?si la decesul unuia din parinti primesc pensie de urmas.
Cel mai recent răspuns: Grendizer , utilizator 08:00, 18 Iulie 2018
Daca mergi la Casa de Pensii, aia dau din umeri (se uita la tine ca la felul 14) si te trimit la Spital la Comisia de Expertiza Medicala, asa cred ca se numeste.
Eu am depus Cerere la Spital la Comisie cu toate Actele ce mi-au cerut inca de anul trecut, din Octombrie, si pana acum nu am primit nici un raspuns.
Deci este de mai bine de 8-9 Luni sa zic asa.

Carp Mircea a scris:

Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pensionari italianu10 italianu10 Dupa decesul tatalui copilul poate beneficia de un oarecare procent din pensia parintelui (vezi toată discuția)
Pensie ContSters352260 ContSters352260 bunaseara. sunt incadrata in grad de handicap accentuat congenital (dobandit din nastere) pot beneficia de pensie de urmas atat dupa mama cat si dupa tata? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas forgi forgi in urma actualei legi a pensiilor sotia mea sau copilul vor putea beneficia de pensie de urmas si care sunt conditiile?multumesc (vezi toată discuția)