avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CUM RECUPEREZ SOMAJUL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CUM RECUPEREZ SOMAJUL

Buna ziua,

Am lucrat 11 luni al o firma si de o luna a incetat contractul de munca, preavizul. Pana acum nu mi-au dat decizia de incetare si deci nu am putut sa beneficiez de somaj o luna de zile.

Intrebare: cum pot sa recuperz aceasta luna de somaj pierduta daca angajatorul nu a vrut sa dea actele de depunere a somajului?

2. Inainte de ei am lucrat tot la o firma patronata de aceeasi oameni care s-a inchis iar mie imi trebuie sid e la ei acte de somaj. Daca refuza sa mi le dea cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 23 Aprilie 2013
Am cerut pe mail actele pt somaj si mi s-a raspuns ca voi fi contactat de catre avocatul lor.
Mail-ul nu face dovada in instanta de judecata ... trebuia depusa cererea scris direct la angajator sau prin posta cu confirmare de primire ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz intocmire adeverinta somaj de catre angajator prest prest Buna ziua. Daca un angajator refuza sa elibereze o adeverinta pt.somaj unui fost angajat,ce este de facut? Dosarul de somaj trebuie depus si nu are lunile ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salarii pt somaj lorelai_w lorelai_w Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se numeste exact adeverinta necesara la somaj cu salariile pe ultimele 12 sau 24 de luni. Daca nu vrea sa mi-o elibereze ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta somaj geangos geangos Buna seara,imi trebuie o adeverinta pt. somaj de la un fost angajator care motiveaza ca datorita volumului mare de lucru nu mi-o poate elibera mai devreme de ... (vezi toată discuția)