avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat- cum pot incheia contracte ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat- cum pot incheia contracte ?

Imi expira buletinul peste 2 saptamani. Am depus actele pentru unul nou, mi-au luat vechiul buletin dar vreau sa cumpar ceva pentru care trebuie sa fac un contract insa fara buletin nu-l pot face. Ce ma fac ?
Cel mai recent răspuns: adrian12 , utilizator 18:59, 29 Aprilie 2013
:DEu nu gresesc, probabil functionarul de la ghiseu a uitat sa citeasca radiograma.#-oDin moment ce nu v-ati schimbat numele putea sa va lase CI daca era in termenul de valabilitate.Probabil ca deja l-ati obtinut pe cel nou.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Justitiarul711, utilizator
chiar vorbești serios ? există vreo lege unde se specifică acest lucru ?
sau orice chestie pentru a mă duce la funcționarul respectiv sau șeful acestuia să-i dau peste nas. El bine mersi stă la o țigară toată ziua dar habar n-are de chestiile astea mărunte

Dar dacă doamna notar Joha a spus că TREBUIE să aștept înseamnă că așa e.
au trecut abia 6 zile și am luat în considerare și ziua depunerii (a fost pe la 8.35 când a venit funcționarul că i-a întârziat autobuzul). o să merg mâine să văd ce rezolv, dar sunt sigur că NIMIC.
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
adrian12, utilizator
Buletinul vechi se afla in pastrare la ghiseu pana la primirea celui nou, deci daca aveti nevoie urgenta de el, solicitati o audienta la seful serviciului, explicati situatia la concret si sunt sigur ca veti fii inteles.
multumesc, probabil lucrurile astea trebuia sa le aflu de la functionarii publici care sunt platiti sa furnizeze informatii importante, dar ce sa-i fac traiesc in romania

buletinul mi se pare ca era gata vineri dupa vreo 4 zile de cand am depus actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romania trezeste-te si pt a-ti lua o carte de identitate trebuie sa ai pile tipelvasile tipelvasile CITITI SI VA MINUNATI In luna februarie am aplicat o intrbare care suna asa: NU AM DREPTUL LA CARTE DE IDENTITATE LA ACEEASI ADRESA? raspunsul stiti care ... (vezi toată discuția)
Buletin piedut si expirat CondurachiAdrian CondurachiAdrian Azi am fost sa depun actele pentru un nou buletin si am pierdut buletinul expirat la evidenta populatiei si cand am intrebat de buletinul expirat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate misirotaru misirotaru sunt din orasul buhusi jud. bacau. lucrez in italia,am bilet de avion dus-intors pentru o saptamana imi.pot schimba buletinul in acest timp? si certificatul ... (vezi toată discuția)