Imi expira buletinul peste 2 saptamani. Am depus actele pentru unul nou, mi-au luat vechiul buletin dar vreau sa cumpar ceva pentru care trebuie sa fac un contract insa fara buletin nu-l pot face. Ce ma fac ?
:DEu nu gresesc, probabil functionarul de la ghiseu a uitat sa citeasca radiograma.#-oDin moment ce nu v-ati schimbat numele putea sa va lase CI daca era in termenul de valabilitate.Probabil ca deja l-ati obtinut pe cel nou.
chiar vorbești serios ? există vreo lege unde se specifică acest lucru ?
sau orice chestie pentru a mă duce la funcționarul respectiv sau șeful acestuia să-i dau peste nas. El bine mersi stă la o țigară toată ziua dar habar n-are de chestiile astea mărunte
Dar dacă doamna notar Joha a spus că TREBUIE să aștept înseamnă că așa e.
au trecut abia 6 zile și am luat în considerare și ziua depunerii (a fost pe la 8.35 când a venit funcționarul că i-a întârziat autobuzul). o să merg mâine să văd ce rezolv, dar sunt sigur că NIMIC.
Buletinul vechi se afla in pastrare la ghiseu pana la primirea celui nou, deci daca aveti nevoie urgenta de el, solicitati o audienta la seful serviciului, explicati situatia la concret si sunt sigur ca veti fii inteles.
multumesc, probabil lucrurile astea trebuia sa le aflu de la functionarii publici care sunt platiti sa furnizeze informatii importante, dar ce sa-i fac traiesc in romania
buletinul mi se pare ca era gata vineri dupa vreo 4 zile de cand am depus actele