avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire la angajator - pensie de intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

poprire la angajator - pensie de intretinere

am primit o sentinta judecatoreasca in care tatal(debitorul) este obligat sa plateasca 1/4 din salariu minorului, creanta trebuie achitata la domiciliul mamei.
intrebarea este ca eu in calitate de tert poprit nu am precizata in sentinta noul domiciliu al mamei. cum ar trebui sa procedez si prin ce modalitate sa fac plata, mentionez ca nu este specificat nici numar de cont!
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 13:29, 24 Aprilie 2013
Daca in hotarare se mentioneaza o suma fixa, popriti acea suma. Daca este mentionat doar cuantumul, de 1/4, popriti 1/4 din salariu.
in hotarare nu scrie fractia ci o suma (300lei) reprezentand 1/4 din fostul salariu
-obliga pe tata la 300 ron lunar pensie de intretinere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselarea instantei judecatoresti...? andrei10 andrei10 Buna seara, Va multumesc pentru raspunsuri si as dori sa va cer din nou ajutorul daca se poate.In legatura cu recursul va rog sa ma invatati cum sa ... (vezi toată discuția)
Virare in cont pensie alimentara?? OANA GORAN OANA GORAN am urmatorul caz : au divortat, instanta incredinteaza minorul spre crestere mamei si dispune plata a 300 ron ca pensie alimentara , specifica ca pensia se va ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere. Borza Borza Buna, Dupa divort s-a stabilit domiciliul la unul din parinti (tata) cu stabilirea a 1/4 din salariu. Dupa aceea mama se casatoreste si naste 2 copii. ... (vezi toată discuția)