avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru

As vrea sa inregistrez un punct de lucru la o adresa dar acolo se afla sediul social al altei societati(care nu are activitate).
Este posibil? Ce dificultati as putea intampina?
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 10:39, 25 Aprilie 2013
este posibil ,daca acel spatiu are mai multe camere ,firma dvs poate sa aiba punct de lucru acolo atata timp cat are alta camera atribuita fata de cealalata firma
Si trebuie sa le demonstrez cumva? Sau in caz de control trebuie spatiul sa fie adaptat ptr 2 firme?
buna ziua, cand mergeti sa declarati punctul de lucru mergeti si cu o copie dupa contractul de vanzare cumparare al spatiului respectiv in care sa se evidentieze ca sunt doua sau cate camere sunt in total
indiferent cate camere are ,daca e deja ocupat sediul sau nu ,trebuie sa prezentati contractul la inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Sediu social imobil la curte iontitu iontitu Pot incheia contract de comodat pentru sediu social al unui SRL in curs de infiintare ( microintreprinde, impozit pe venit ) un imobil la curte ( locuit ) ca ... (vezi toată discuția)