avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate chitanta de mana

Buna ziua, As dori sa cumpar 1 telefon de la un tip care lucreaza la Vodafone Romania (pt ca are 50% reducere ). El mi-a zis ca pt a cumpara telefonul pe numele lui , ar trebui sa se inscrie pe o lista de asteptare , si in 2-3 zile ii soseste telefonul. El nu are banii necesari sa puna din propriul buzunar, si mi-a cerut mie. Eu ma gandesc ca inainte sa ii dau suma X , sa fac o chitanta de mana cu el in prezenta a 2 martori, In caz ca ma pacaleste , e valabila aceasta chitanta de mana sa il duc la politie ?
Cel mai recent răspuns: badboy20cm , utilizator 00:56, 25 Aprilie 2013
da, este un inceput de dovada
Ma scuza-ti ca intreb si eu aici ,dar fiind titlu topicului Valabilitate chitanta de mana am zis sa nu m-ai deschid altul

O chitanta de mana facuta intre mine si X ca imi da XXX suma reprezentand ,,,chirie'''pt imobilul din adresa xxxxx dar care nu este proprietatea mea cii a soramii) ce valoare are ?

Apoi dupa XX durata proprietarul,sora vrea sa ii dea afara din acel imobil ,neavand nimic cu ea .

multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O procura mai speciala SirNick SirNick Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai delicata, sunt pe cale sa devin proprietarul unui apartament iar acea proprietate are 2 proprietari actuali, sora si ... (vezi toată discuția)
Invinuit in cauza art 220 cod penal badboy20cm badboy20cm Buna ziua ,de curand am primit toti membrii familiei(eu-sora si mama) cate o citatie sa ne prezentam .......in calitate de invinuit art 220 cod penal.. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!? ccf_cristi ccf_cristi Buna seara! Numele meu este Cristi si problema mea sta in felul urmator: Buna seara! Problema mea sta in felul urmator: Tatal meu a incheiat un abonament ... (vezi toată discuția)