avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Firma noua de transport intern si international
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Firma noua de transport intern si international

Buna seara!
am o mica nelamurire... la o firma de transport intern si international nou infiintata, pentru a face licenta de transport e necesar ca in momentul in care depui actele pt licenta sa ai deja angajata o persoana desemnata? care sunt actele necesare la arr pentru eliberarea unei licente de transport la o firma nou infiintata?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:28, 26 Aprilie 2013
Trebuie să existe o persoană desemnată la momentul depunerii actelor pentru emiterea licenţei de transport.
Actele necesare şi procedura de obţinere a licenţei de transport sunt reglementate de Ordinul ministrului transporturilor si infrastructurii nr 980/2011 şi OG nr. 27/2011 privind transporturile rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de eliberare a licenței de transport marfa Mariusss32 Mariusss32 Bună seara , după ce ai obținut certificatul de manager transport marfa și ai introdus actele la ARR pentru licenta și copie conforma ,în cât timp se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Norme metodologice Bossde_Boss Bossde_Boss Stie cineva daca au aparut ,,NORMELE METODOLOGICE pentru OG 11/2013 privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor ... (vezi toată discuția)