avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare mijloace fixe

Buna ziua,

Firma la care lucrez a achizitionate niste Transpalte pentru depozit.
Imi poate spune cine pe ce cod le inregistrez!

Multumesc!!!!!
Cel mai recent răspuns: crisa24 , utilizator 15:34, 25 Aprilie 2013
Buna ziua,

In opinia mea ar trebui incadrate intr-una din codurile 2.3.6.4, 2.3.6.5, 2.3.6.6 transportatoare, elevatoare, incarcatoare. Aceste clase au mai multe subclase, de aceea va sugerez sa le consultati in catalog pentru o incadrare corespunzatoare.
In contabilitate le veti incadra in 2131.

Numai bine
Daca sunt incadrate in Ctalogul mijloacelor fixe la grupa 2.3 Mijloace de transport nu ar trebui inregistrate pe contul 2133?
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare transpaleta manuala hidraulica mari.a mari.a Buna seara, Spuneti-mi va rog daca gresesc, am considerat ca transpaleta manuala hidraulica este un utilaj, o pot inregistra in contul 2131 \"echipamente ... (vezi toată discuția)
Completare fisa mijlocului fix mayuk27 mayuk27 In fisa mijlocului fix se trec si terenurile? (vezi toată discuția)
Imobilizari corporale luciapap luciapap 1.Vrem sa achizitionam un utilaj, am incheiat contract si a venit factura de avans, cum se inreg in conta. f de avans in ct 232 sau in ... (vezi toată discuția)