avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont PF
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont PF

Buna! Am o nelamurire si anume in situatia mea : m-am trezit cu poprire pe cont (de catre Administratia Fiscala ) persoana fizica , am sunat la banca si am cerut detalii . mi-sa dat raspunsul ca motivul popririi contului meu este uramtorul : amenda judiciara + cheltuieli judiciare .in valoarea toatala de 1500 ron. mentionez faptul ca in cont aveam 120 si au fost blocati pana la achitarea integrala a sumei de 1500 ron .
Intrebarea mea este : in cat timp trebuie sa platesc cei 1500 ron , dupa achitarea poprirea se anuleaza sau trebuie sa merg la Finante pentru a ridica poprirea contului ?
Cel mai recent răspuns: FeliDD12 , utilizator 09:23, 26 Aprilie 2013
Multumesc frumos !
O zi cat mai calda . :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)
Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui cont poprit Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces mi s-a stabilit ca am de platit cheltuieli judiciare de aprox. 5000 RON. Am 450 RON pe un card de debit la o banca, dar ANAF ... (vezi toată discuția)