avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosirea de catre o persoana a spatiului comun din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosirea de catre o persoana a spatiului comun din bloc

Buna ziua,
Am urmatoarea problema , vecinul meu si a marit apartamentul mutand usa de la intrarea in apartament si ocupand abuziv o parte din holul blocului.Din cauza acestui fapt eu nu mai pot iesi sau intra cu lucruri voluminoase si ma refer aici la mobila si altele.Trebuie sa deschida dansul usa sa se poata face loc.Am luat legatura cu administratorul blocului si mi-a spus ca nu are aprobare din partea asociatiei,nu plateste chirie pt. acel spatiu, si cheltuielile pe apartament sunt impartite pe mp care sunt trecuti in contractul de vanzare-cumparare .Deci acel holisor nu intra.Plus ca in acel hol exista si tabloul sau casetutele acelea cu firele de telefonie fixa de la romtelecom.Administratorul i-a spus in nenumarete randuri sa mute usa la loc, dar din nefericire pt. noi, nu avem cu cine discuta.
Intrebari: Cum putem face ca dansul sa-si mute usa la loc?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati?Pentru acest lucru ii trebuia autorizatie de constructie?Astept sugestiile si sfaturile dvs.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:33, 26 Aprilie 2013
Plangere penala pentru tulburare de posesie.
Inchidera acelui hol nu se putea face decat cu accepul Asociatiei si autorizatie de constructie de la primarie .
Intru-cat vecinul dv. nu vrea sa redea spatiul cum a fost inainte facei reclamatie scrisa la primarie la serviciul constructii si se va alege cu amenda si sa refaca spatiul cum a fost inainte , daca reclamatia este semnata si de adm. sau presedinte de bloc cu atat ma bine .
Bafta .
In cadrul politiei locale functioneaza "Serviciul urbanism...". Cautati pe internet sit-ul politiei locale si expediati pe acel site sau pe adresa lor de email o sesizare. Explicati ca vecinul dv a ocupat spatiul comun, ca va incomodeaza, ca nu a soliciatat acordul vecinilor direct afectati si solicitati sa vina la fata locului, sa verifice si sa-l determine pe vecin a readuce holul la situatia de dinainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)
Mutarea usii de la intrare in apartament talossmn talossmn Buna ziua! Locuiesc in Cluj-Napoca si am o problema in blocul in care locuiesc: apartam. meu este situat pe coloana de mijloc , are 2 cam. si ... (vezi toată discuția)
Hol bloc ocupat padre padre locuiesc intr-un bloc cu trei nivele si trei ap. pe palier.unul dintre locatari ap.de pe palier si-a construit un zid pundus-i usa si marindus-i ap.fara ... (vezi toată discuția)