MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 cristimarin	                   

Am solicitat la un notar certificatul de mostenitor dupa bunica mea decedata in 1947 prin care sa dovedesc calitatea de mosteniori ai sotului defunctei  ... (vezi toată discuția)
	                    cristimarin	                   

Am solicitat la un notar certificatul de mostenitor dupa bunica mea decedata in 1947 prin care sa dovedesc calitatea de mosteniori ai sotului defunctei  ... (vezi toată discuția)

MarianCristian	                   

Buna ziua Comunitate, va prezint pe scurt situatia cu care ma confrunt.
Strabunicul meu cumpara cu Contract V.C. in 1927 un teren in Bucuresti, Raionul Tudor ... (vezi toată discuția)
	                    MarianCristian	                   

Buna ziua Comunitate, va prezint pe scurt situatia cu care ma confrunt.
Strabunicul meu cumpara cu Contract V.C. in 1927 un teren in Bucuresti, Raionul Tudor ... (vezi toată discuția)

Elisabeth58	                   

Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - NEDESPAGUBIT
Multa sanatate va doresc tuturor!
In anul 1975, tata si cu mine am fost mostenitorii ... (vezi toată discuția)
	                    Elisabeth58	                   

Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - NEDESPAGUBIT
Multa sanatate va doresc tuturor!
In anul 1975, tata si cu mine am fost mostenitorii ... (vezi toată discuția)