In urma cu aproape 6 luni am achizitionat o polita rca pt un autoturism. Avand in vedere ca de cativa ani achizitionez acest tip de polita din acelasi loc si neavand niciodata probleme, nu am verificat-o foarte atent la momentul cumpararii. Am cerut ca intotdeauna o polita valabila un an, achitand suma pt o polita pe un an. Zilele trecute cand aproape sa se implineasca 6 luni ma suna doamna de la asigurari ca-mi expira polita. Am zis ca e imposibil, polita mea ar trebui sa fie pe un an, nu 6 luni. Mi-a dat un raspuns evaziv si a inchis. Ma uit apoi in asigurare, intr-adevar asa scria - 6 luni. Ce pot face in acest moment? Suma achitata este pt un an, am o polita pe anul precedent cu aceasi suma si valabila pe un an... se mai poate schimba ceva? Multumesc!
pe polita de asigurare se afla inscrisa suma si nr chitantei cu care ati achitat polita. daca aceasta corespunde unei perioade de 1 an atunci iar pe polita este inscrisa o perioada de 6 luni se poate considera ca este greseala asiguratorului.
notificati asiguratorul despre inscrierea eronata a perioadei de asigurare in baza chitantei si solicitati o asigurare ptr urmatoarele 6 luni in baza chitantei respective.
sa luati un numar de inregistrare ptr ca daca va opreste politia si va cere asigurarea sa aveti o justificare ptr lipsa asigurarii.
foarte putin probabil sa fie o eroare. politele se emi electronic, la fel si tariful. tarifele rca s-au majorat incepand cu ianuarie a.c., anul trecut nu erau preturile duble fata de perioada anterioara. verificati daca suma trecuta pe rca corespunde cu cea de pe dovada platii. bafta
Rca
cristianx004
de curand am cumparat o masina sh ....daca o inmatriculez pe numele meu trebuie sa ii fac alt rca?acesta este valabil pana la sfarsitul anului....rca nu se ... (vezi toată discuția)